STARS/Andra Măruță a fost dată în judecată pentru că a dezvăluit secretul slăbirii

Andra Măruță a fost dată în judecată pentru că a dezvăluit secretul slăbirii

Luna trecută Alianța Națională a Nutriționiștilor a dat-o în judecată pe Andra Măruță pentru că, după ce a povestit la televiziune cum a reușit să slăbească după naștere, cantitatea de doritori de a folosi serviciile nutriționiștilor și sălilor de fitness a scăzut brusc de câteva ori. Procesul s-a încheiat cu câteva zile în urmă. Anticipând evenimentele, vrem să spunem că Andra a câștigat procesul, iar noi am rugat-o să ne dea mai multe detalii despre aceasta.

Andra, vă rugăm să ne povestiți cum a început totul?

Totul a început cu câteva luni în urmă, atunci când în cadrul unei emisiuni televizate am povestit cum am reușit să slăbesc rapid după nașterea copilului, și că niciodată nu am mers la sala de sport și nu am apelat la serviciile nutriționiștilor. Mai mult decât atât, nici nu recomand să vă adresați la ei după ajutor, pentru că există o metodă naturală, mult mai simplă și ieftină, de a scăpa de kilogramele în plus. Peste o săptămână după emisie am primit o scrisoare din partea Alianței Naționale a Nutriționiștilor în care mi se cerea să renunț la cele spuse anterior, printr-o declarație în direct la televiziune.

Bineînțeles, că nu am făcut acest lucru, pentru că în tot ceea ce am spus nu era pic de calomnie sau neadevăr. Faptul că ei au avut de suferit, pentru că oamenii au aflat cum se pot descurca fără medici și antrenori personali și fără să cheltuie bani enormi pentru a obține un corp ideal, nu mă privește. Pentru că în natură există o multitudine de remedii naturale care ne ajută să ne menținem organismul într-o stare minunată!

Ce s-a întâmplat apoi?

Am început să primesc telefoane la serviciu. Mesaje în rețelele sociale. Aceste persoane au făcut rost de numărul meu de telefon mobil și au început să mă sune și să mă amenințe. Am fost chiar nevoită să-mi schimb numărul și să îmi angajez temporar pază de corp. A fost îngrozitor, cred că va trebui să treacă mai mult timp până voi uita! Iar apoi, ca din senin am primit o citație de la curtea constituțională din România.

V-a mirat acest lucru?

Nu, m-a indignat! Acești oameni sunt gata să facă orice pentru a putea continua să stoarcă bani din bieții oameni simpli! Am cerut ajutorul unui prieten avocat, dar și fără el știam că voi putea câștiga acest proces, pentru că adevărul era de partea mea. Așa a și fost. Din păcate, nu a fost suficientă doar o ședință, a fost nevoie și de a doua. Dar, în cele din urmă, judecătorul a fost de partea noastră, iar reclamantul a fost impus să achite o amendă pentru calomnie și daune morale în mărime de 14739 de euro. Mai târziu, am transferat acești bani unei fundații pentru ajutorarea copiilor.

Vă rog să-mi spuneți de ce a început acest bucluc?

Pentru că am povestit întregii țări că am slăbit cu ajutorul preparatului Choco Lite. Mi l-a recomandat o prietenă, spunând că așa voi reuși rapid să scap de kilogramele în plus și să-mi detoxifiez organismul. La început nu mi-a venit să cred, dar peste o lună am fost surprinsă de efect, am slăbit cu 12 kg! De asemenea, starea mea generală s-a îmbunătățit, am devenit mai energică. Nu o să vă vină să credeți, dar mi-a dispărut și acneea, care m-a supărat ani întregi. După ce am consumat acest preparat, am început să arăt uimitor! Pur și simplu nu puteam să nu povestesc asta tuturor!

E un remediu scump, de care oamenii simpli nu ar putea face rost?

Nu, nu și încă o dată nu! Comparativ cu banii pe care îi plăteam nutriționistului personal și antrenorului personal, acest preparat este foarte ieftin. Și se găsește cu ușurință. Însă poate fi cumpărat doar pe internet, trebuie comandat de pe site-ul oficial.

Vă mulțumim pentru un interviu interesant! Doriți să le transmiteți ceva cititorilor noștri?

Și eu vă mulțumesc! Aș vrea să spun în primul rând femeilor să nu aibă încredere în falșii specialiști, care le vor doar banii! Dietele și exercițiile nu sunt potrivite pentru toți, și efectul lor nu este de durata. Acum se poate slăbi fără efort și fără a dăuna sănătății. Cu drag, Andra Măruță!

Marieta

Cine a încercat deja? Spuneți-ne, chiar e eficient? Am decis să comand pentru mama, dar și mie nu mi-ar strica!

Ana

Am comandat recent, merg mâine să ridic și voi plăti pe loc. Vecina mi-a recomandat acest produs, se laudă că a slăbit cu 8 kg în 2 săptămâni și se simte minunat!

Teodora

Mi-am ridicat comanda săptămâna trecută, deja am slăbit cu 4 kg și îmi pare rău că nu am aflat mai devreme de acest preparat. Îl recomand tuturor!

Valeria

Pare să nu fie scump, mai ales că pentru un corp frumos nu îmi pare rău de bani, dar totuși am o întrebare: Banii trebuie plătiți imediat sau la livrare?

Sara

Banii se achită doar la livrare, puteți comanda cu încredere chiar acum, pentru că oricând puteți renunța la comanda, dar sunt sigură că nu va fi cazul.

Valentina

Fetelor, am comandat și eu.

Andrea

Choco Lite – e nemaipomenit! Îl iau deja de o lună. În primul rând am slăbit cu 18 kg!!! Pielea nu s-a lăsat deloc. Grăsimea se duce în primul rând anume din zonele din care e nevoie. Sunt foarte mulțumită de acest remediu. L-am recomandat tuturor prietenelor mele și tuturor le-a ajutat.

Alina

Andrea, am comandat chiar de aici, calitatea e impecabilă, nu am răbdare să vă împărtășesc rezultatele:

Daniela

Am comandat. Abia aștept să îl încerc! Vă voi împărtăși rezultatele mai târziu***

Claudia

Am început și eu să iau Choco Lite. Deocamdată, minus 3 kg. Sper că vor urma mai multe...

Magda

Sunt de acord cu toți cei care și-au expus părerile. Rezultatul este evident. Am slăbit cu 14 kg într-o lună și reușesc să păstrez acest rezultat deja de jumătate de an. Recomand tuturor celor care vor să slăbească rapid.

Violeta

Este un super preparat. Îl iau de câteva zile, dar rezultatele sunt deja vizibile.

Comandați